tiistai 24. joulukuuta 2013

Yksi jouluaatto

Me vietettiin tänään hyvin pieni ja rauhallinen jouluaatto. Naapurista kantautuneet lasten äänet olivat tarpeeksi  sukulointia ja keskityttiinkin vain syömiseen ja telkkarin katsomiseen kimpassa. 
Aamu alkoi tietenkin perinteikkäällä suklaanhaku reissulla cittariin klo 7. Tänä vuonna porukka oli ihan sekopäistä verrattuna aiempaan ja niitä arvokkaita -50% suklaita oli jopa murskaantuneina lattialla :( Ehkä kellään muullakaan ei ollut niin kovasti joulufiilistä ja kaikki pyrkivät pakenemaan sitä murjomalla muita. Päivän saalis oli kuitenkin ihan yhtä runsas kuin aiempinakin vuosina ja me vain koitettiin selvitä mahdollisimman pienillä ruhjeilla mahdollisimman nopeasti pois koko kaupasta.


Kotona syötiin perinteisesti riisipuuroa alkuun ja katsottiin joulupukin kuumaa linjaa sen minkä kestettiin, tai sen minkä minä kestin. Ei ollu ihan helppoa :D Noitapukki ja joulurumpu oli päivän paras ohjelma. Kaikesta huolimatta sitä kuuluisaa joulumieltä ei kyllä sen enempää nyt löydy. Toisaalta kaikilla sekin saa varmasti olla erilainen ja tällä kertaa se on mulla tällainen, että ei nyt niin hirveästi kiinnosta ja tämä nyt on tasan normaali päivä siinä missä muutkin, mutta onhan se ihanaa, että on lomaa. 

Rakastan meijän koiria <3


Muutama jouluruokakuva. Äiti teki kinkun, minä tiramisun, joka onnistui kaikista haasteista huolimatta ;)



Naapurin joulupukki sekä Minnan ja Hannan antamat lahjat :D Mun ei todellakaan tarvitse kasvaa yhtään enempää aikuiseksi niin kauan kuin saan kavereiltani tällaisia lahjoja <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti