lauantai 7. joulukuuta 2013

Kantoapu ja juustokakku


Ihana lauantaiaamu ja nyt oon saanut nukuttuakin! Jännä juttu toi uni ja aamut kun ei tarvitse käyttää herätyskelloa.. Melkeen tunnen itseni virkeäksi. No sitten menin syömään paahtoleipää puuron sijasta ja siihen loppui se virkeys. Siis se on kun johonkin tottuu niin ei kannata vaihtaa, ei saa paahtoleivästä samaa energiaa kyllä kun puurosta. Niin se vaan on. Ulkonakin oli jopa -0,7c ja hiiiitusen valkoista ainesta maassa!

Lähdin auttamaan Lumia muutossa yhden aikoihin. Kolmen tunnin aikana me ehdittiin kaikkien tavaroiden kantamisen lisäksi kokea aika paljon jännitystä kun ensin ei meinannut pakettiauto mahtua porttikongista, sitten alkoi kuulua ihan hullua ääntä sellaista todella epämääräistä. Kun päästiin sille pienelle sisäpihalle niin huomasin, että toisen takarenkaan alle oli jäänyt sellainen joulukuusen kanttipala niin, ettei rengas ilmeisesti pyörinyt kunnolla ollenkaan ja se oli raahannut sitä palaista ja jättänyt aika jännän jälen asfalttiin. Sitten siinä koitettiin saada autoa mahdollisimman ergonoomiseen asentoon ja siihenhän se säätämisen seurauksena jumittui; etuosa kiinni seinässä ja kun ei tilaa missään eikä osattu saada sitä pois. Onneksi Lumi oli vuokrannut sen auton pakuovelle.comista ja sieltä saatiin ihana poikamies meitä auttamaan! Kaveri siis todellakin irroitti sen auton siitä seinästä ja muutenkin pahasta paikasta ja laittoi meille niin, että kun sitten lähdetään niin se ei oo kun kaasua ja eteenpäin.... Sama kaveri oli paikalla kun palautettiin se auto ja kiitteli, kun oltiin soitettu eikä yritetty liikaa itse. Olis voinut tulla aika kiva lasku..


Palkinnoksi oli juustokakkua ja glögiä!!!! <3 Superhyväää :)


Nyt tässä ollaan aika väsyneenä, Rakken kanssa katsottiin Ruotsin Kuppilat Kuntoon -ohjelmaa, joka siis on aika kauhea, mutta aika koukuttava myös. En suosittele.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti