lauantai 21. joulukuuta 2013

On ylläin avaruus

Tänäänkin oli tallipäivä! Ihme ja kumma jaksoin siivota heti aamusta ja maltoin lähteä Sipooseen vasta sitten, sillä illalla kun oli taas tulossa vieraita. 

Lillin kanssa nautittiin maastoilusta, säästä huolimatta. On tämä Suomen talvi sitten ihmeellinen ja yllätyksellinen. Vettäkin sataa, maa on liukas ja ruoho vihertää. 
Lumi ja Osku tulivat illalla musisoimaan ja molemmat saivat varmasti kuulla osuutensa mun työ asioista ja päätöksestä koulun suhteen. Saatiin me silti jotain ihanaa aikaiseksikin; soitettiin Robinia ;) Tein sheikkerin melkein tyhjästä puuropakkauksesta, jonka kanssa paukkaamisen jälkeen se ainakin oli hyvin tyhjä ja lattia ja mun syli sen sijaan täynnä valkoista pölyä.. Mutta aika hyvin sheikkasi! Koitettiin hieman improta talvi aiheisia laulujakin, mutta niistä ei tullut kovin hyviä. Ihmekös kun ei tuo mitä ikkunasta näkyy yhtään inspiroi. Joulufiilis edelleen nada. 
Lumi lähti omalle leffareissulleen hieman ennen meitä ja sain soitella kitaraa. Ja kuunnella Oskua. 


Me lähdettiin sitten vähän myöhemmin katsomaan Gravity avaruusleffa! En siis tietenkään taaskaan oikeasti tiennyt mitä olen menossa katsomaan ja ne leijuvat ruumiit, avaruudessa pyörivät tyypit ja muut tehosteet pääsivät hieman yllättämään! Juonen kannalta koko homma nyt ei ollut mitenkään erikoinen. Sain mä silti muutaman kerran istua polvet suussa kun vähän jännitti..... Kauhean aitoa sellaset kun kivet lentää naamalle ja avaruusromu ja ja happikin melkein loppu ja... Joo! Noh voin siis vähän suositella, mutta ei ehkä jos ahdistuu helposti. Koska minä ahdistuin, enkä tee sitä kovin helposti. Jäi popparit ja karkitkin syömättä :( Ehkä ens kerralla sitten kuitenkin joku rakkausjuttu niin ahdistaa vähemmän, ehkä.. Tai sitten todellakaan ei.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti