maanantai 23. joulukuuta 2013

Valehtelisin jos väittäisin

Töissä oli ei niin kovin pitkä, mutta sitäkin omalla tavallaan raskaampi päivä. Pyrin olemaan tosi reipas ja nopea, mikä tällaisessa tarkkaavaisuutta vaativassa työssä ei ole aina niin helppoa. Minkäänlaista joulufiilistä mulla ei ole. Koitin selittää esimiehellekin, että on mulla ja samaa mieltä kaikille muillekin, mutta eeei. Toisaalta ehkä se on hyvä. Ei ole tarvinnut ko. asiaan liittyen kärsiä minkäänlaisesta stressistä tai kiireestä. Okei sen verran ehkä joo, että kävin eilen siellä ajelureissullani mikä oli tietysti tärkeää, mutta muuten. Ei mulla ole ollut mikään kiire edes pois töistä. Huolestuttavaa ja jopa hieman surullista, toivottavasti ensi vuonna paremmin.

Kaiken tohnottamisen sijaan kävin citymarketissa ostamassa vielä tälle illalle ruokaa, josta OHHOH tarttui mukaan muutama hyvin hieno disney elokuva! Ne oli Alessa. Ei kai nyt muuten.. Illan ohjelma on siis syödä ja katsoa Mulania! Jes. LOMA. HAHAA.  Juu sitä ei kuitenkaan kannata ymmärtää väärin ettenkö tuntisi iloa siitä, että saan lomailla. Se on vallan hieno ja mainio asia :)


Sinä hetkenä kun olin siellä kaupassa pyörimässä olikin sitten TAAS alkanut sataa. Ehkä nämä hienot sääilmiöt nyt hieeeeman vaikuttavat fiilikseen juu... 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti