lauantai 14. joulukuuta 2013

Move ur ass darling

Tää on siitä ihana viikonloppu ettei mulla ole ollut mitään kummoista ohjelmaa. Tänäänkin koko päivä vaan meni ulkoillessa sekä koiran, että Lillin kanssa ja leffaa katsellessa. Oon ollut niin laiska ja saamaton, että siivoaminenkin saa odottaa jotain vähän rumempaa päivää. 
Vähätkin lumet on taas sulaneet ja hetkellisesti pakkaset pienentyneet. 


Rakke on saanut juosta Puotilan rannan jäällä, siis sillä jäällä joka on jäätynyt siihen hiekkarannan päälle. Ei siellä oikeasti mitään muuta jäätä vielä ole. Tyyppi on aina ihan innoissaan siellä. Eihän se mitenkään erityisesti ole uimisesta tykännyt, mutta muuten hän viihtyy kyllä rantameiningeissä näemmä kesät talvet. 
Lillin kanssa suunnittelin aluksi, että tekisimme maastolenkin mahdollisuuksien mukaan ja vaikka sitten ihan vaan käynnissä, mutta ilmeisesti lähiaikojen myrskyt ovat saaneet pienestä ponista jonkinlaisen otteen ja se kyttäsi KAIKKEA mahdollista kun lähdettiin tallilta. Kaatuneet puut, tien reunaan paloitellut puut, toinen hevonen, kaksi koiraa, auto, muovipussi.. Siis kaikki oli kerrassaan järkyttävää ja kamalaa ja koko ajan piti olla niin hämmentynyt kaikesta, että lopulta taistelin ja päätin, että teemme alkukäynnit maastossa enkä luovuta, vaikka tuntui, että käveleminen piti opettaa sille pöljälle kokonaan uudestaan. Selvittiin kuitenkin sitten maastoon pyörimään ja laitoin Lillin oikeasti kunnolla töihin. Se yllättikin todella positiivisesti ja oli oikeasti kivakin, sitten kun pääsimme vänkäilyistä. Työvoitto siis! Kyllä kannatti ja nyt on hyvä ottaa rennosti loppu päivä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti