tiistai 17. joulukuuta 2013

Takasin Tallinnaan

Lomapäivän aamu! Oon niin tottunut tiettyihin rutiineihin, että pelkkä aamupalan laittamisen poisjättäminen tuntui jo vähän hassulta eli siis se puuro mikroon -juttu. Aikaa jäi laittaa hiuksia. 


Nähtiin Hannan ja Minnan kanssa keskustassa ja mentiin oikeen aamupalalle niin kuin kunnon matkalaiset! Cafe Ekbergissä oli puffet tyylinen kattaus ja sieltähän sitä haettiin munakasta ja croisaanttia ja mysliä ja mitä näitä nyt on. Aika ihanaa vaihtelua, vaikka paikka olikin hieman meluisa eikä hintakaan nyt loppujen lopuksi ehkä se kaikkeista halvin. Toisaalta, näinä aikoina mistä sitä nyt halvalla saisikaan. Ehdittiin hyvin syödä ja jutella ja päästiin vielä ajoissa satamaankin :)



Meillähän oli tällainen hyvin nopea ja edullinen reissu meren toiselle puolelle eli aikaa Tallinnassa oli nelisen tuntia. Tai oikeastaan kolme ja puoli. Siinä ajassa ahtii juuri ja juuri käymään ripeässä tahdissa ne pakolliset vaateliikkeet, muutaman kenkäkaupan, ruokakaupan sekä noh.. SuperAlkon. Siellä kahden muun matkalaisen odotus vihdoin palkittiin, minä kun lähinnä lähdin niiden vaatteiden perässä. Edullinen alkoholi on kuitenkin aina edullista ja olihan sitä pakko vähän ostaa. Yhden Fjällravenin verran. Tai kahden jos Minnan lasketaan.


Oltiin puoli yhdeksän aikoihin takaisin Katajanokan ruuhkassa. Hassua miten kivalta tällainenkin päivä tuntui, vaikka aika haipakkaa mentiin ja vaikka nukkumiset on jääneet tosi vähälle. Mua jännittää perjantai ja jotenkin taas ihan kaikki. Huhhh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti