perjantai 13. joulukuuta 2013

Missä unen pää?

Se on aika jännä juttu kun viime yönä oli sellaanen myrsky, nimeltään Seija, että myöskään minä en saanut nukuttua. Ei sillä, että muutenkaan olisin lähiaikoina nukkunut oikeen hyvin, mutten myöskään aiemmin ole pahemmin näiden myräkkien takia pyörinyt vuoteessa saamatta siitä kuuluisasta unen päästä kiinni, joten tänään meni työpäivä aikamoisissa leijumisissa jollain toisella planeetalla. Parastahan tässä oli, että olin puhelinvastaajana pitkästä aikaa. Siinä on joku sellainen juttu, että sitä vaan vakavoituu ja asiallistuu ja kaikesta maailman pahuudesta ja väsymyksestä huolimatta koittaa skarpata koko ajan. Se on varmaan se kuuluisa asiakaspalveluasenne mikä sieltä tulee, että pakko on yrittää. 

Koulussa ei ollut kuin pianotunti enkä olisi siitä faktasta voinut iloisempi olla, sillä en todellakaan olisi jaksanut mitään enempää. 

Nyt on pakko yrittää rentoutua ja saada ajatuksia ihan pois jonnekin muualle. Onneksi mulla on oma karvanenämussukkainen vieressä ja leffa masiinassa, 21 syytä pilata avioliitto saa mut niin toiseen maailmaan. Tiedän sen. Joten painan nyt play ja uppoudun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti