maanantai 2. joulukuuta 2013

Takapajulan poikien keikalle

Tänä maanantaina selvisin aika paljon vähemmällä jonottamisella kun myyntiin tulivat Bäkkäreiden konserttiliput! Okei, ehkä tää ei nyt sitten olekaan kaikkien suomen jo hieman iäkkäämpien nuorten toivekonsertti kuten mä oletin, mutta nyt ainakin minä, Lumi ja Osku ollaan menossa! Eihän kyseisen bändin edelliskerrasta täällä pohjolassa ole kovin kauan aikaa, mutta silloin minä en päässyt ja kuulin vain tarinoita kuinka ihmiset olivat itkeneet silmiä päästään ja kiljuneet äänensä käheiksi.. Sitä odotellessa..
En ole kyllä koskaan ollut mikään ykkösfani, mutta 90-luku oli niin hienoa ja hyvää aikaa ja tämäkin bändi siihen niin vahvasti liittyi, että mun mielestä kerran on Backstreet boys nähtävä livenä! Olkoot se tämä kerta <3


Helsingin talvi ei ole toistaiseksi iskenyt kovinkaan lujaa. Luomisen vaikeus sen sijaan on ja musiikin teossa on pientä kankeutta. Tai vähän isompaakin. Haluaisin hirveästi saada yhden uuden medleyn tehtyä, mutta jokin siinä nyt tökkii.. Koitan asettaa sen syrjään hetkeksi ja antaa vain ideoiden tulla, kyllä se sitten valmistuu jos niin on tarkoitettu.


Eikä kaupungissa ole pimeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti