keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Smile!

Se on silleen jännä, että kun toimistolla hetkeksi vähän hiljenee ja sitten avaat äkkiä vilastaksesi sen sun facepookin ja sitten oot silleen, että ääää tänään on ne kaverin synttärit ja sitten pitää äkkiä keksiä jotain ja sitten sä saat sen hienon idean:
Tottakai kirjotat lapulle mitä haluut sanoa ja teet vaan jonku ilmeen ni tadaaa!! Siinä on synttäri"korttia" kerrakseen! 

Se, että vaan kirjottaisin kuinka järkyttävän vaikea mun sitten oli valita sitä kuvaa minkä lähettäisin ei todellakaan kertoisi tarpeeksi koko totuutta, joten tässä kollaasi. Ymmärrätte varmasti, että valinta oli vaikea. Hyvin vaikea.

Lopulta päädyin tähän:

Haluan uskoa, että synttärisankari arvosti mun uurastusta saadessaan tän upean superhauskan ja ihan mielettömän kuvan......

Ja paskat tuskin hirveesti arvosti :D Toivottavasti edes vähän naurahti. Tai hymähti. 

Mentiin koulun jälkeen Lumin ja Tarun kanssa vielä illalla leffaan. Vähän meinasi siinä ennen näytäntöä väsyttää, mutta ei sitten enää kun valkokankaalla alkoi tapahtua...

Tää Nälkäpeli 2 oli varmasti yksi parhaista ellei jopa paras leffa, jonka olen tänä vuonna nähnyt. Suorastaan sensaatio. Todella ahdistava, ärsyttävä, asioita avoimeksi jättävä, yksityiskohtainen, kaamea, pelottavakin ja silti ihan mielettömän hyvä leffa. En todellakaan yleensä noin kiemurtele penkissäni kuin nyt, kun oikeasti alkoi tuntua niin pahalta se tilanne ja näyttelijät olivat niin hyviä ja ai kauheeta. En ole kyseisiä kirjoja lukenut, koska en halua tietää etukäteen, mutta nyt voi olla, että ehkä mun on pakko... Sain nimittäin kuulla, että kolmoskirjasta tulisi KAKSI elokuvaa.. arghhh. Aina kestää niin kauan, että saa tietää miten kaikki päättyy!!

Mutta hei no okei kuitenkin, suosittelen tätä todella. Jos tykkää vähän jännityksestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti